Сублімована їжа VOYAGER Рис з куркою і яблуками. Неповторна страва зі справжніми шматочками курки. Voyager сублімує їжу з великою обережністю, щоб забезпечити найкращу якість страв і зберегти навколишнє середовище одночасно. Наприклад, вся енергія, яку використовує Voyager, виробляється сонячними панелями. Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей й експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби. Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 170 мл (на 80 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині пакету. Кількість води може бути трохи збільшено в залежності від бажаної консистенції. Закрийте застібку і почекайте 8 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 250 г.
Склад: рис приготований 59%, сублімоване куряче м'ясо 13%, знежирене молоко, яблуко 6,9%, картопляний крохмаль, гриби 4,4% (порошок і шматочки), цибуля, сіль, перець, кориця, ароматичні рослини 0,3%.
Алергени: молоко
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.
Особливості:
- Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- Мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні, зберіганні
- Легкість та швидкість приготування
- Зручне та безпечне пакування з контролем атмосфери всередині
- Багатофункціональний, захищений від випадкового відкриття пакет, що гарантує тривале збереження продукту
Характеристики:
- Країна бренда: Франція
- Вага: 80 г
- Регідратована вага: 250 г
- Термін придатності: 24 місяці
- Необхідна кількість води: 170 мл
- Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: тисячу п'ятсот двадцять дві кДж / 358 ккал
- Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир - 0,6 г, з яких насичений жир - 0,1 г; вуглеводи - 68 г, з яких цукор - 8,9 г; білок - 20 г; сіль - 1,9 г; клітковина 3 г